<html>
    <head>
      <base href="https://bugzilla.libav.org/" />
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - vp8 rtsp copy stream not working"
   href="https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=841">841</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>vp8 rtsp copy stream not working
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>Libav
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>11
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>X86
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Windows
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>---
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>libavformat
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>bugzilla@libav.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>yv@3cx.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>Created <span class=""><a href="attachment.cgi?id=525" name="attach_525" title="webm receiver">attachment 525</a> <a href="attachment.cgi?id=525&action=edit" title="webm receiver">[details]</a></span>
webm receiver

I am trying to send and receive a webm file (only video) through a rtsp tcp
tunnel with the following command line, but the receiver part produces an empty
file:

Receiver site:
avconv -v 9 -loglevel 99 -y -f rtsp -rtsp_flags listen -rtsp_transport tcp -i
rtsp://127.0.0.1:23020/live.sdp -vcodec copy -an out.webm

Transmit site:
avconv -v 9 -loglevel 99 -i small.webm -vcodec copy -an -f rtsp -rtsp_transport
tcp rtsp://127.0.0.1:23020/live.sdp

The same, but with mp4 files, instead is (correctly) working.

Receiver site:
avconv -v 9 -loglevel 99 -y -f rtsp -rtsp_flags listen -rtsp_transport tcp -i
rtsp://127.0.0.1:23020/live.sdp -vcodec copy -an out.mp4

Transmit site:
avconv -v 9 -loglevel 99 -i small.mp4 -vcodec copy -an -f rtsp -rtsp_transport
tcp rtsp://127.0.0.1:23020/live.sdp

Please see the full logs and the media files in attachment
Thank you.</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are watching all bug changes.</li>
      </ul>
    </body>
</html>