<html>
    <head>
      <base href="https://bugzilla.libav.org/" />
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - When working with a large amount of files, certain FPS rates do not work"
   href="https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=820">820</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>When working with a large amount of files, certain FPS rates do not work
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>Libav
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>git HEAD
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>IA64
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Linux
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>---
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>general
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>bugzilla@libav.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>f00dl3a@gmail.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>When working with a large amount of still frames converted to %05d named
formatting, forcing 6 FPS does not work - instead I have to go to 8 FPS to get
videos to actually work. The file is created to the appropriate size (i.e. 13
MBs in this case) - but the video stops playing after the 4th frame of the
movie. After using -r 8, the whole video plays as desired.

I would like to force 6 FPS instead of 8 because 8 FPS is almost too fast for
looping minutely webcam still shots.

avconv -r 6 -qscale4 -i /var/www/Get/WebCam/MP4/Temp/Processing/%05d.jpeg
/var/www/Get/WebCam/MP4/$(date -d "yesterday 12:00" +'%d%m%y').mp4

^ Converts, but the video "stops" after the 4th frame.

avconv -r 8 -qscale4 -i /var/www/Get/WebCam/MP4/Temp/Processing/%05d.jpeg
/var/www/Get/WebCam/MP4/$(date -d "yesterday 12:00" +'%d%m%y').mp4

^ Works as it should. The only difference is 8 FPS instead of 6 FPS.


Using whatever the current version is on the Ubuntu repositories. Ubuntu does
not allow me to use ffmpeg anymore.</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are watching all bug changes.</li>
      </ul>
    </body>
</html>