[libav-bugs] [Bug 1158] New: H.265 Partial image

bugzilla at libav.org bugzilla at libav.org
Wed May 29 22:28:36 CEST 2019


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=1158

            Bug ID: 1158
           Summary: H.265 Partial image
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Hardware: X86
                OS: Windows
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: ---
         Component: libavcodec
          Assignee: bugzilla at libav.org
          Reporter: pedlcb at gmail.com

Created attachment 741
  --> https://bugzilla.libav.org/attachment.cgi?id=741&action=edit
H.265 Partial image

Hi,

I am using LibAv 11.12. I have an Ip camera which works fine in H.264.
When I configure the Ip camera to work in H.265, the image is rendered 1/3 of
the screen perfectly but the other 2/3s of the screen has a green rectangle.

Attached is a sample image which shows the problem. 

If I export an AVI video clip on some players it has the same problem. On
Windows 10 media player the video looks fine.

Also, if I use another H.265 video decoder library, the image is good. This
other video decoder library is slower, for that reason I want to use LibAv.

Also, by using another IP camera vendor, the H.265 image works fine. 

It seems that there is something wrong in LibAv 11.12 HEVC decoder. I tried
LibAV 12.3 but shows the same problem.


Please help,

Thanks.

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.libav.org/pipermail/libav-bugs/attachments/20190529/059bea1a/attachment.html>


More information about the libav-bugs mailing list