[libav-bugs] [Bug 1157] New: mingw link error

bugzilla at libav.org bugzilla at libav.org
Tue May 7 18:16:40 CEST 2019


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=1157

            Bug ID: 1157
           Summary: mingw link error
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Hardware: Other
                OS: Windows
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: ---
         Component: libavcodec
          Assignee: bugzilla at libav.org
          Reporter: a7458969 at gmail.com

I compile libav on win10 with mingw and cmake .
It report a error when link.
CMakeFiles\cUtils.dir/objects.a(main.cpp.obj):main.cpp:(.rdata$.refptr._ZTV7decoder[.refptr._ZTV7decoder]+0x0):
undefined reference to `vtable for decoder'

my cmake file as follow:

link_directories(./ThirdParty/libav/libavcodec)
link_directories(./ThirdParty/libav/libavutil)
link_directories(./ThirdParty/libav/libavdevice)
link_directories(./ThirdParty/libav/libavfilter)
link_directories(./ThirdParty/libav/libavformat)
link_directories(./ThirdParty/libav/libavresample)
target_link_libraries(cUtils avcodec avutil avdevice avfilter avformat
avresample)

should I link some other library?

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.libav.org/pipermail/libav-bugs/attachments/20190507/cb7ffe73/attachment.html>


More information about the libav-bugs mailing list