[libav-bugs] [Bug 911] New: there might be a case when channel_layout==0 but channels==2 which makes avresample_open() to fail

bugzilla at libav.org bugzilla at libav.org
Tue Nov 3 20:51:56 CET 2015


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=911

            Bug ID: 911
           Summary: there might be a case when channel_layout==0 but
                    channels==2 which makes avresample_open() to fail
           Product: Libav
           Version: 11
          Hardware: X86
                OS: Linux
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: ---
         Component: libavresample
          Assignee: bugzilla at libav.org
          Reporter: tjosko at yahoo.com

Created attachment 563
  --> https://bugzilla.libav.org/attachment.cgi?id=563&action=edit
file which reports channel_layout as 0

library version: 11.4
file: compilation-wma-128.wma (might be corrupted)
codec: wmav2

avdecoder reports few hiccups, but otherwise is able to decode it.
channel_layout is 0, channels is 2, when fed to avresample params it makes
avresample_open() fail with invalid channel layout. setting it forcibly to
AV_CH_LAYOUT_STEREO doesnt help. still, if i convert it to AV_SAMPLE_FMT_S16
using my own function it plays fine.

-- 
You are receiving this mail because:
You are watching all bug changes.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.libav.org/pipermail/libav-bugs/attachments/20151103/ee95aa53/attachment.html>


More information about the libav-bugs mailing list