[libav-bugs] [Bug 721] New: jpeg2000: fails to decode sample

bugzilla at libav.org bugzilla at libav.org
Mon Jul 21 21:55:32 CEST 2014


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=721

           Summary: jpeg2000: fails to decode sample
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Platform: All
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: enhancement
          Priority: Normal
         Component: libavcodec
        AssignedTo: bugzilla at libav.org
        ReportedBy: thiagossantos at gmail.com


While debugging a jpeg2000 issue in gstreamer (sample included):
https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=733467

I found out that avplay can't play the sample. This file is a bit weird as it
seems to be a jp2 file inside a quicktime file instead of the usual bitstream
in mdat and the headers in the trak atoms.

After some fixes to gstreamer it plays it using libopenjpeg so I decided to
drop by and file a bug to try to figure out why it can't work with gstreamer's
libav decoder.

I did some quick tests here and ffplay can play it, I attempted copying the
jpeg2000dec.c from ffmpeg to libav and it makes libav able to show the first
frame but it never gets updated during playback.

Let me know if and how I could help debugging this if needed.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.


More information about the libav-bugs mailing list