[libav-bugs] [Bug 715] New: Freezed frames while playing mov trailer

bugzilla at libav.org bugzilla at libav.org
Wed Jul 9 10:42:20 CEST 2014


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=715

           Summary: Freezed frames while playing mov trailer
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: Normal
         Component: libavformat
        AssignedTo: bugzilla at libav.org
        ReportedBy: otto.bretz at gmail.com


Using latest git version of MPV and libav on OSX 10.9.4. When I tried to play
the trailer below the image gets stuck after about 9 seconds.

It plays fine in QuickTime player or if I use ffmpeg as a library for mpv.

[cplayer] mpv git-5d3f1a1 (C) 2000-2014 mpv/MPlayer/mplayer2 projects
[cplayer]  built on 2014-07-09T06:38:33
[cplayer] libav library versions:
[cplayer]    libavutil       53.17.1
[cplayer]    libavcodec      55.55.2
[cplayer]    libavformat     55.20.0
[cplayer]    libswscale      2.1.2
[cplayer]    libavfilter     4.5.0
[cplayer]    libavresample   1.3.0

$ curl -A 'QuickTime' -O
http://trailers.apple.com/movies/independent/thezerotheorem/thezerotheorem-tlr1_h1080p.mov

$ mpv thezerotheorem-tlr1_h1080p.mov
Playing: thezerotheorem-tlr1_h1080p.mov
[libav/demuxer] mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2: multiple fourcc not supported
[libav/demuxer] mov,mp4,m4a,3gp,3g2,mj2: max_analyze_duration 5000000 reached
File tags:
 major_brand: qt  
 minor_version: 537199360
 compatible_brands: qt  
 creation_time: 2014-07-07 20:43:17
[stream] Video (+) --vid=1 (*) (h264)
[stream] Audio (+) --aid=1 --alang=eng (*) (aac)
AO: [coreaudio] 44100Hz stereo 2ch float
AV: 00:00:00 / 00:01:56 (0%) A-V:  0.000
VO: [opengl] 1920x1080 => 1920x1080 yuv420p
AV: 00:00:09 / 00:01:56 (8%) A-V:  0.001
[lavf] Too many packets in the demuxer packet queue (video: 0 packets in 0
bytes, audio: 4097 packets in 1570902 bytes, sub: 0 packets in 0 bytes).
[lavf] Maybe you are playing a non-interleaved stream/file or the codec failed?
AV: 00:00:10 / 00:01:56 (9%) A-V:  0.000 Late: 1

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.


More information about the libav-bugs mailing list