[libav-bugs] [Bug 522] Test fate-fft-4 fails

bugzilla-daemon at aruru.libav.org bugzilla-daemon at aruru.libav.org
Thu May 23 21:27:32 CEST 2013


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=522

Diego Biurrun <diego at biurrun.de> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|UNCONFIRMED                 |RESOLVED
         Resolution|                            |INVALID

--- Comment #8 from Diego Biurrun <diego at biurrun.de> 2013-05-23 21:27:32 CEST ---
(In reply to comment #7)
> (In reply to comment #6)
> > Probably you need to set LD_LIBRARY_PATH or similar.  I'm resolving this bug as
> > invalid for now, please reopen it if you do stumble across an actual issue
> > during your further investigations.
> 
> Well, it just tries to link against the install location. However, we were
> running "make check" *before* "make install" so there wasn't anything yet.
> 
> I switched the phases and all succeeds now, thanks a lot for helping me solve
> this.
> 
> Still, I'm a bit curious. Do you run the phases in the same order? Do the tests
> link to the newly build libs (on your setup) or to the system ones?

Yes, you need to either link against static libs or install before running the
tests.  Otherwise you would test some random version available on the system
instead of the one you just built.

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.


More information about the libav-bugs mailing list