[libav-bugs] [Bug 426] New: x264 10-bit-depth decoding issue

bugzilla-daemon at aruru.libav.org bugzilla-daemon at aruru.libav.org
Sat Jan 12 12:15:48 CET 2013


https://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=426

           Summary: x264 10-bit-depth decoding issue
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Platform: All
        OS/Version: Windows
            Status: NEW
          Severity: enhancement
          Priority: Normal
         Component: general
        AssignedTo: bugzilla at libav.org
        ReportedBy: cetburn at gmail.com


im noob at Libav but i was redirected here by Handbrake developers to file this
error on 10-bit-depth decoding issue, i cannot provide a sample video since my
upload speed suck and cannot upload files properly but all 10-bit-depth sources
i encoded with nightly builds of Handbrake (that uses libav) have this problem,
please help a noob  

below is the report i filed on Handbrake forums

im having green artifacts that are possibly an x264 10-bit-depth decoding issue
of a fansub anime that is not license
http://www.animesuki.com/licensed.php
http://www.animesuki.com/licensed.php?browse=search&query=inferno+cop
using nightly builds other than and above HandBrake-5086svn-x86_64-Win_CLI.zip 
HandBrake-5086svn-x86_64-Win_CLI.zip and previous builds are decoding
10-bit-depth input fine no green artifact output 

screens:
http://i.imgur.com/ryU9H.png
http://i.imgur.com/eQTvl.png
http://i.imgur.com/EOEKA.png
http://i.imgur.com/cHh1K.png

activity log (using HandBrake-svn5159_i686-Win_GUI.exe)
http://pastebin.com/raw.php?i=PnKFdHVQ
http://pastebin.com/raw.php?i=pgyjFuQy

-- 
Configure bugmail: https://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.


More information about the libav-bugs mailing list