[libav-bugs] [Bug 291] New: Artifacts during video playback (avplay, VLC)

bugzilla-daemon at aruru.libav.org bugzilla-daemon at aruru.libav.org
Fri May 18 01:51:14 CEST 2012


http://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=291

           Summary: Artifacts during video playback (avplay, VLC)
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Platform: X86
        OS/Version: Mac OS
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: Normal
         Component: libavfilter
        AssignedTo: bugzilla at libav.org
        ReportedBy: tdskywalker at gmail.com


Playing the attached sample (artifacts-1.mkv) with avplay, some annoying video
artifacts show up (see
http://dl.dropbox.com/u/37259775/libav/filter/artifacts-1.png).

They do not show if I build Libav with --disable-avfilter.

The issue was introduced to ffplay in
http://git.libav.org/?p=libav.git;a=commit;h=dd0c789 (has to be configured with
--enable-avfilter to reproduce, as it predates
http://git.libav.org/?p=libav.git;a=commit;h=cccc039).

The issue is also visible when playing the sample in VLC, so it doesn't just
affect ffplay/avplay specifically.

Machine is a MacBook Pro running OS X 10.7.4, 2.2 GHz Quad-core i7 processor,
Intel HD 3000 graphics.

Second sample:

http://dl.dropbox.com/u/37259775/libav/filter/artifacts-2.mkv
http://dl.dropbox.com/u/37259775/libav/filter/artifacts-2.png

-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are watching all bug changes.


More information about the libav-bugs mailing list