[Libav-bugs] [Bug 13] New: audio problem with many .mov files

bugzilla-daemon at batanen.kinali.ch bugzilla-daemon at batanen.kinali.ch
Thu Jul 7 17:24:49 CEST 2011


http://bugzilla.libav.org/show_bug.cgi?id=13

           Summary: audio problem with many .mov files
           Product: Libav
           Version: git HEAD
          Platform: PC
        OS/Version: Windows
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: Normal
         Component: libavformat
        AssignedTo: libav-bugs at libav.org
        ReportedBy: aviadr1 at gmail.com


using recent libav build from 3/7, .mov audio playback in many samples is
incorrect - audio is much too slow and very low in key [resampled improperly] 

version:
ffmpeg version v0.7-164-gd3372f4, Copyright (c) 2000-2011 the Libav developers
  built on Jul  3 2011 06:57:41 with gcc 4.5.2
  configuration: --enable-runtime-cpudetect --enable-cross-compile
--enable-w32t
hreads --prefix=/usr --cross-prefix=mingw32- --arch=i686 --target-os=mingw32
--s
ysroot=/usr/mingw32/ --enable-gpl --enable-librtmp --enable-libx264
--enable-lib
mp3lame --enable-libvorbis --enable-memalign-hack --enable-shared
--enable-avisy
nth
  libavutil    51.  8. 0 / 51.  8. 0
  libavcodec   53.  5. 0 / 53.  5. 0
  libavformat  53.  2. 0 / 53.  2. 0
  libavdevice  53.  0. 0 / 53.  0. 0
  libavfilter   2.  4. 0 /  2.  4. 0
  libswscale    2.  0. 0 /  2.  0. 0
  libpostproc  52.  0. 0 / 52.  0. 0 

i'm uploading two samples just to be sure
http://www.datafilehost.com/download-c7cadad7.html
http://www.datafilehost.com/download-67c731c0.html

-- 
Configure bugmail: http://bugzilla.libav.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Libav-bugs mailing list